1 Ocak 2011 Cumartesi

İzleyici, Farklı Desenler'i sevdi


İzleyici, Farklı Desenler'i sevdi
26.10.2010
Samanyolu'nun yeni dizisi 'Farklı Desenler' iftiraya uğrayıp yıllarca hapiste yatmış bir polis memurunun dağılan ailesini yeniden toparlamaya çalışması etrafında şekilleniyor.
İlk bölümünde aldığı reytingle pek çok yapımı geride bırakan dizi, üç oğlunu bir arada tutmaya çalışan bir babanın, Hayrettin'in (İskender Altın) yaşadıklarını yansıtıyor beyazcama. Pek çok dizide ailelerin parçalanması konu edilirken, izleyici Farklı Desenler'de, parçalanmış bir ailenin nasıl toparlandığına şahit oluyor. Kanala gelen izleyici yorumlarının çoğu da bu yönde gelen teşekkür maillerinden oluşuyor. İzleyiciye sıcak bir aile dizisi izletmek istediklerini söyleyen yapımcı Melih Sezgin, gelen mail ve telefonlardan oldukça memnun.
Dizide hikâye Efegil ve Aksoy aileleri arasında geçiyor. Emir babası gibi polis olmuş, babasına iftira atan adamın kızını sevmektedir. Hayrettin'in diğer oğlu Şeref, babası hapse girince evin geçimini üstlenmiştir. Bir diğer oğlu Yaşar ise ailesinin istemediği bir evlilik yapmıştır. Anne Nebahat de davranışları yüzünden aileyi yıkılmanın eşiğine getirmiştir.
Hasan Kıraç'ın yönettiği dizinin bu akşamki bölümünde; Hayrettin Bey, Galip ismini öğrendikten sonra bir türlü içi rahat etmez. En samimi arkadaşının neden yıllarca hapiste yatmasına sebep olduğu sorusuna cevap verebilmek için Emir ile birlik olup Galip'in peşine düşer. Feride kızının ikizi hakkında gerçekleri öğrenecekken Güleser'e aniden TIR çarpar. yusuf bülbül istanbul

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder