13 Mart 2016 Pazar

KADINLAR PEK SEVMEDİ



BAŞAK PARLAK ‘KIŞ GÜNEŞİ’NDEKİ SEDA ROLÜ İLE SEVENLERİN ŞAŞIRTTI!
KADINLAR PEK SEVMEDİ
YUSUF BÜLBÜL
Sevdam Alabora, Serçe ve Fikrimin İnce Gülü gibi dizlerden hatırladığımız Başak Parlak Show TV’nin yeni dizisi ‘Kış Güneşi’ndeki Seda karakteri ile oyunculuk kariyerinde farklı bir yola girdi. Sinema ve dizilerde ‘iyi rollerde’ görmeye alıştığımız Parlak, özellikle kadın izleyicilerin tepkisini çekiyor. Başak Parlak ile dizideki hırslı, istediğini elde eden ve yuva yıkan (!) Seda’yı ve aldığı tepkiler konuştuk… 
İNSANLAR SEDA’YA ÇOK ŞAŞIRDI
Daha çok naif ve iyi kızları oynadığını söyleyen Parlak izleyiciyi nasıl şaşırtmak istediğini şöyle anlatıyor: “Aslında tam da bu yüzden Seda'yı oynamak istedim. Oynadığım karakterlerin diğerlerinden farklı olmasını tercih ediyorum mümkün olduğunca. Bana gelen tepkiler de öyle. Genel olarak çok şaşırdı insanlar. Söylediğiniz gibi kadınlar pek sevmedi Seda'yı. Haklılar da. Ama hiç öyle kötü yorum yapan olmuyor.”
SEDA’YA ALIŞMAK ZOR OLDU
‘Kış Güneşi’nde tuttuğunu koparan, hırslı bir moda tasarımcısını oynamanın kendisi için de zor olduğunu söyleyen Parlak, “Seda'ya alışmak gerçekten zor oldu. Seda'yı anlamak, onu içselleştirmek zordu. Seda'ya önce benim inanmam ve anlamam gerekti oynayabilmek için. Birbirimizden çok farklıyız çünkü. Ama bu süreç bana ayrı bir keyif verdi. Bir de insanları şaşırtmak istiyorum” diyor.
“ÇOK ZAYIFSIN” DİYORLAR
4 yıldır kilosunu koruduğunu söyleyen Parlak, bunu nasıl başardığını şöyle anlatıyor: “Her yeni projeye başladığımda insanlar hep ne kadar zayıflamışsın diyorlar. Ben kilomdan gayet memnunum. Aslında özel olarak bir şey yapmıyorum, sadece doyduğum zaman yemek yemeyi bırakıyorum. Akşamları hafif yiyorum. Gece yemek yemiyorum.”
ÖNEMLİ BİR SAHNE OYNAMIŞSAM AÇIP İZLERİM
Dizinin yanı sıra Tiyatro Tavla Sahne’de oynamaya devam eden Başak Parlak, kendini ekranda izleyip izlemediği ile ilgi soruya, “ Çok önemli bir sahne oynamışsam açıp izlemek istiyorum. Ekrana duygumu ne kadar geçirebildiğimi merak ediyorum. Ama onun dışında izlemek istemiyorum” şeklinde cevap veriyor.